Haarlem

Op zoek naar stoere meubels, bijzondere architectuur, inspirerende exposities of culinaire hoogstandjes? Hier in Haarlem moet je zijn.
SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Haarlem
verrast!

“Van een bruisend historisch centrum tot het strand om de hoek: Haarlem is een wereldplek voor iedereen.”

@Haarlemcityblog – Laura Ebbenhorst

By Lima
Zonder E-nummers

Nieuw in Haarlem: By Lima. De hele dag open voor ontbijt, koffie, lunch, high tea, taart en borrel. Het ziet er ook nog eens geweldig uit. Op de kaart is alles heerlijk, eerlijk, suikervrij, zonder E-nummers en grotendeels glutenvrij. Bestel hier dus gerust iets lekkers!

@Haarlemcityblog Lees Bekijk de video

 Homestock
Lekker speuren

Dit grote woonwarenhuis barst van de hippe buitenkansjes. Van vintage meubels, woonaccessoires en bekende merken tot unieke industriële items. Het aanbod wisselt continu en alles is ook nog eens scherp geprijsd. Lekker snuffelen dus, Homestock is absoluut een bezoekje waard.

@Haarlemcityblog Lees Bekijk de video

actie-veerkwartier

 Het Veerkwartier
No-nonsensesfeer

Net buiten het Haarlemse centrum ligt aan de Veerplas het creatieve buitenpaviljoen Het Veerkwartier. Een plek met een fijne no-nonsensesfeer. Het paviljoen zelf bestaat uit oude zeecontainers en een kas. Je kunt hier heerlijk eten, workshops volgen, er is livemuziek en kinderen kunnen lekker buiten ravotten bij de plas.

@Haarlemcityblog Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Spa Manda
Organische oliën

Spa Manda is een Aziatische salon in hartje Haarlem, waar oosterse en westerse technieken worden gecombineerd. Ontspan tijdens een massage, lichaamsbehandeling, scrub, pedicure of manicure. De salon werkt met heerlijk geurende organische oliën die ze zelf samenstellen. Alleen al van binnenlopen word je relaxed.

@Haarlemcityblog Lees Lees het verhaal

  “Bij de behandeling krijg je thee en vers fruit geserveerd, hier word je echt in de watten gelegd!”

@Haarlemcityblog – Laura Ebbenhorst

 Kloffie
Eyecatcher

Kloffie zit nog maar een jaar in Haarlem, maar is nu al niet meer weg te denken. De shop zit in een prachtig pand aan de Kruisstraat, met de gevel als echte eyecatcher. Binnen vind je eigentijdse fashion, footwear en lifestyleproducten voor dames en heren.

@Haarlemcityblog Lees Lees het verhaal

 Toneelschuur
Podium en café

De Toneelschuur is dé plek om een voorstelling of goede film te zien, maar het is ook een prachtig gebouw: een architectonisch hoogtepunt ontstaan uit de dromen van tekenaar, Haarlemmer en ontwerper Joost Swarte, huistekenaar van de Toneelschuur. Leuk is het bijbehorende Toneelschuurcafé voor een bak koffie of een borrel.

@Haarlemcityblog Lees Bekijk de video

 To Amuse
Culinaire ontmoetingsplek

In een fantastisch monumentaal pand aan de Zijlstraat zit sinds afgelopen zomer To Amuse. Een restaurant, of eigenlijk culinaire ontmoetingsplek, van de bekende Haarlemse koks Michel Lambermon en Arjen Rector. Bij To Amuse kun je de hele dag door snoepen, van ’s ochtends tot ’s avonds. Een culinair hoogstandje!

@Haarlemcityblog Lees Lees het verhaal

Extra aanbiedingen in Haarlem:

 

Jopenkerk
50% korting op een bierproeverij in de Jopenkerk.
Meer Meer over deze aanbieding

Frans Hals Museum
Tweede persoon gratis bij bezoek aan het museum.
Meer Meer over deze aanbieding

Blender
Gratis superfood-smoothie bij aankoop van een kopje koffie.
Meer Meer over deze aanbieding

naar-alle-aanbiedingen

 De Gang
Fotogalerie

Bij fotogalerie De Gang is elke paar maanden een nieuwe foto-expositie te bewonderen. Toegang is altijd gratis. Van oorsprong is De Gang de toegang naar de doopsgezinde kerk, die er nog steeds achter ligt. Een oud stukje Haarlem midden in de stad, want De Gang ligt in Haarlems grootste winkelstraat.

@Haarlemcityblog Lees Lees het verhaal

Post & Win

 

Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Haarlem, Amsterdam of Maastricht? Deel je tips en ervaringen met de hashtag #nsfavourites op Facebook, Twitter of Instagram en win een driegangenmenu voor twee personen in een van de drie steden.

Brasserie FLO
Maastricht
Restaurant Enoteca
Amsterdam
Restaurant The LivingRoom
Den Haag
Wat zijn jouw #nsfavourites?
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres