Den Haag

Chic en rijk aan historie? Ook dat heeft Den Haag! Daarnaast vind je in de hofstad talloze opkomende straatjes, bijzondere items van lokale designers en vergeet zeker niet de pas gerenoveerde Pier in Scheveningen.
SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Haagse
hotspots

“Het sprookjesachtige Binnenhof, hypermoderne winkels, musea, goede restaurants én de zee: dát vind je nergens anders.”

@DenHaagtogo – Eline Broere

 Collectiv.
Gebundelde kracht

Waarom in je eentje een winkelruimte huren als je je krachten ook kunt bundelen met andere ondernemers? Dat dachten de twintig lokale designers van Collectiv. ook toen zij hun gezamenlijke conceptstore openden. Iedere dag staat een aantal designers voor je klaar om je te helpen kiezen uit het grote aanbod leuke producten.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

De Pier
Spiksplinternieuw

Den Haag is de mooiste stad achter de duinen, maar het strand van Scheveningen mag daarbij niet worden vergeten. Vanaf de onlangs gerenoveerde Pier – tjokvol hippe foodstands – heb je een prachtig, rustgevend uitzicht.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Namasté Café
Opkikker

Aan het mooie Prins Hendrikplein vind je Namasté Café, een oase van rust op de grens van het centrum. Je geniet hier van chai, yogalessen, ontspannende massages, inspirerende workshops en lezingen. De ideale plek om op te laden!

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

actie-wauw

Wauw
Wild And Unique Warehouse

Het Zeeheldenkwartier is hip, gevuld met kleine en ondernemende bedrijfjes, winkels en restaurants. Wauw is typisch zo’n winkeltje in deze wijk dat je echt niet wilt missen. De naam Wauw, die staat voor ‘Wild And Unique Warehouse’, omschrijft precies waar deze zaak voor staat: verrassende vintage en handgemaakte items.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

“Elke hoek van de prachtige winkel is gevuld met mooie handgemaakte en vintage items voor in huis – alles is te koop.”

@DenHaagtogo – Eline Broere

5 Boterwaag
Place to be

In een statig, karakteristiek pand uit de zeventiende eeuw vind je de populaire Boterwaag. In deze hotspot op de gezellige Grote Markt geniet je van een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of een diner. Voor een borrel is De Boterwaag overigens ook the place to be.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Museum voor Communicatie
Interactief museum

Op loopafstand van het bekende Panorama Mesdag vind je het Museum voor Communicatie, ook wel Muscom genoemd. Dit moderne museum vertelt je alles over communicatie door de jaren heen. Van het eerste telefoongesprek in Nederland tot en met 3D-printen.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meermanno-actie

Museum Meermanno
Huis van het boek

Op slechts vijf minuten lopen van Den Haag CS vind je Museum Meermanno – Huis van het boek. Een verborgen pareltje midden in de stad! Dit museum leert je alles over de geschiedenis van het boek. Geniet van een enorme verzameling oude boeken, zoals atlassen en bijbels, maar ook stripboeken en tijdschriften.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Meer Naar deze aanbieding

Extra aanbiedingen in Den Haag:

denhaag-bol

 

NS Meereiskaart Den Haag
Neem met de NS Meereiskaart iemand mee naar Den Haag voor maar € 8,95 en geniet van een gezamelijk dagje uit.
Meer Meer over deze aanbieding

naar-alle-aanbiedingen

8 Walter Benedict
Jong & hip

Op loopafstand van Den Haag Centraal ligt winkelstraat de Denneweg. Tot voor kort redelijk chic en ietwat oubollig, maar tegenwoordig steeds jonger en hipper. Een zaak die bijdraagt aan de verjonging is Café Bistro Walter Benedict. Een trendy zaak, met een menukaart om je vingers bij af te likken.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Post & Win

 

Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Haarlem, Amsterdam of Maastricht? Deel je tips en ervaringen met de hashtag #nsfavourites op Facebook, Twitter of Instagram en win een driegangenmenu voor twee personen in een van de drie steden.

Brasserie FLO
Maastricht
Restaurant Enoteca
Amsterdam
Restaurant The LivingRoom
Den Haag
Wat zijn jouw #nsfavourites?
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres