Maastricht

Scandinavische mode, creatieve broedplaatsen en verrukkelijk eten en drinken; in Maastricht weten ze wel hoe ze van het leven moeten genieten.
SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Boeiend en
bourgondisch

“Ik dompel me maar al te graag onder in de bijzondere gastvrijheid van deze historische stad. Hier waan je jezelf echt even weg.”

@Eyespired – Thijs van der Hoorn

  De Brandweerkantine
Broedplaats voor creatievelingen

De voormalige brandweerkazerne van Maastricht is herontwikkeld tot een broedplaats voor creatieve ondernemers. Op de begane grond vind je de Brandweerkantine, een gezellige en inspirerende horecalocatie.

Lees Bekijk de video

  Stijl Wyck
In Scandinavische stijl

Het beste op het gebied van Scandinavische en Nederlandse mode vind je bij Stijl. Inmiddels heeft Stijl al drie winkels: Stijl Maastricht en Stijl Wyck voor dames, en Stijl Men & Fine Living voor heren, interieur en design. Een absolute must-go.

Lees Lees het verhaal

Marres
Platform voor kunsttalent

In het historische huis van Marres vind je behalve wisselende kunsttentoonstellingen een grote, schitterende stadstuin en een trendy restaurant. Tijdens de derde editie van de jaarlijkse tentoonstelling Marres Currents spot je er werk van pas afgestudeerde kunstenaars van academies in Zuid-Nederland, België en Duitsland.

@Eyespired Lees Lees het verhaal

Galerie Inez
Gedurfde kunst

In een mooi, historisch pand zit sinds een jaar Galerie Inez, met werk van verschillende jonge én gevestigde internationale kunstenaars, designers en fotografen. Laat je inspireren door hedendaagse, gedurfde en nieuwe kunst van veelal onontdekte up-and-comers.

@Eyespired Lees Bekijk de video

 “Tot de highlights van de galerie behoren de werken van de Italiaanse kunstenaars Giovanni Fava, Sebastiano Sessa en Domenico Cordí.”

@Eyespired – Thijs van der Hoorn

5 Tapijn
Eten in de kazerne

Midden in het stadspark van Maastricht, in de voormalige militaire kazerne, vind je Brasserie Tapijn. Ze zijn pas sinds 2015 open en nu al genomineerd voor een landelijke Hospitality en Style Award. Dán doe je het goed!

Lees Lees het verhaal

Stylesuite
All in one place

Stylesuite is een aantrekkelijke spot in het hippe Wyck. Bij deze multibrand-conceptstore in de Rechtstraat shop je meer dan alleen kleding, ook voor gadgets, parfums en cosmetica kun je er terecht. Wyck is hip en dat zie je aan de vele leuke en mooie winkels en de gezellige horeca.

Lees Lees het verhaal

actie-bol-smoothie

The Salad Bar
Niet alleen voor konijnen

Deze saladebar is een beetje weggestopt achter de markt, maar is het leukste gezonde tentje van Maastricht. Het aanbod is fris en licht, zoals de naam al doet vermoeden. De kratten vers fruit en groente nodigen uit om gelijk aan te vallen.

Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Extra aanbiedingen in Maastricht:

 

Bonnefantenmuseum
50% korting op een entreebewijs voor het Bonnefantenmuseum.
Meer Meer over deze aanbieding

Piece of Cake
Bestel voor twee personen koffie of thee met een heerlijke cupcake en betaal voor één persoon.
Meer Meer over deze aanbieding

Museum aan het Vrijthof
50% korting op een entreebewijs voor het Museum aan het Vrijthof.
Meer Meer over deze aanbieding

naar-alle-aanbiedingen

KOFFIE bij Joost en Maartje
De lekkerste in de stad

In het Jekerkwartier, in hetzelfde pand als conceptstore Le Marais Deux, kun je bij KOFFIE bij Joost en Maartje de lekkerste koffie drinken. Joost en Maartje zijn een jong stel met een grote passie voor koffie. Vanaf acht uur ’s ochtends staan ze voor je klaar.

Lees Lees het verhaal

Post & Win

 

Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Haarlem, Amsterdam of Maastricht? Deel je tips en ervaringen met de hashtag #nsfavourites op Facebook, Twitter of Instagram en win een driegangenmenu voor twee personen in een van de drie steden.

Brasserie FLO
Maastricht
Restaurant Enoteca
Amsterdam
Restaurant The LivingRoom
Den Haag
Wat zijn jouw #nsfavourites?
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres