terug-naar-amsterdam

Hummus Bistro D & A

Alle soorten smaken

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Fabulouscity – Asia Paruch

“De geur van verse groentes en warm pitabrood zorgt ervoor dat ik meteen trek krijg.”

Het op het raam geschreven recept trekt direct mijn aandacht en eenmaal binnen zorgt de geur van verse groentes en warm pitabrood ervoor dat ik meteen trek krijg. De zaak is knus en heeft een vintage uitstraling, perfect voor wat qualitytime met mijn vriendinnen. Je kunt hier namelijk een fijn avondje tafelen en allerlei verschillende gerechten laten serveren – met een lekker glaasje wijn erbij natuurlijk. Weinig tijd over tijdens je dagje Amsterdam? Dan loop je binnen voor een snelle lunch. Je hebt hier keuze uit broodjes en gerechten met vijf verschillende soorten hummus. Wat dacht je van pitabrood met hummus en gegrilde aubergine? Of van een typisch Libanees ontbijtje? Mocht je toch geen keuze kunnen maken, dan krijg je hier voor € 15,- van alles een beetje. De sausjes worden geserveerd in prachtige schaaltjes, je zou ze zo willen meenemen. Bij Hummus Bistro kun je door de open keuken meekijken tijdens het bereiden van je gerecht, zo zie je meteen dat alle ingrediënten vers zijn. Mijn favoriet? Hummshuka, hummus met erbovenop shakshuka (eieren in pittige tomatensaus).

Meer tips in Amsterdam

Hangar

Hangar is een nieuwe foodspot in Amsterdam-Noord waar tropisch en industrieel samenkomen. In november opende deze nieuwe zaak, met voormalig GTST-acteur Tim Immers als trotse eigenaar, haar deuren. Binnen zorgt de fijne mix van vintage items voor een warm en sfeervol geheel. De kleine maar fijne kaart wisselt per seizoen.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

 Lionel Gallery

Houd je van moderne kunst, dan moet je naar Lionel Gallery. De galerie met wel drie verdiepingen ligt centraal in Amsterdam: aan de Nieuwe Spiegelstraat, tussen de Keizersgracht en Prinsengracht. In deze galerie vinden regelmatig inspirerende exposities plaats van moderne, hedendaagse kunstenaars; een echte aanrader.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

 Restaurant C

Restaurant C, het nieuwe concept van chef-kok Michiel van der Eerde – bekend van tijdelijke restaurants Baut en Bautzuid – mag niet ontbreken op het lijstje van foodhotspots. In het nieuwe, permanente restaurant op de Wibautstraat draait alles om graden Celsius. Hiermee is Amsterdam een dynamische, culinaire belevenis rijker.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

 OU. Boutique By Val + Rose

Wie gaat winkelen in De 9 Straatjes, wil OU. Boutique By Val + Rose niet missen. In deze nieuwe store in de Reestraat vind je kleding, schoenen en modeaccessoires, maar ook interieuritems en boeken. Extra leuk: in OU. huist ook de Street City Spa, waar je een fijne manicure kunt nemen of je wenkbrauwen laat doen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres