terug-naar-amsterdam

The Pelican Studio

Stijlvol pop-up shoppen

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Fabulouscity – Asia Paruch

“Hier shop je je daily signature outfit, maar ook de perfecte look voor een avondje uit.”

Bij binnenkomst word ik meteen al vrolijk van de verzorgde inrichting, zelfs de trap is mooi afgewerkt. Het interieur werd ontworpen door Framestudio en het is een plaatje. In deze vernieuwde winkel in de Raadhuisstraat shop je de mooiste brands voor hem en haar. Kidskleding, parfums en eyewear hebben ze ook. Na goed rond te hebben gekeken tussen de supergave kledingstukken wandel ik met de leukste vondsten naar de paskamer, waar ik word omringd door de zoete pastelkleuren van het interieur. Ik pas een supercomfortabele trui van Carin Wester. De hokjes zijn lekker ruim en daarbuiten hangt een kingsize spiegel om de outfit goed te bekijken. Met een gelukkig hoofd kom ik er weer uit!

Meer tips in Amsterdam

actie-bol

 ArtDeli

Eten, wijn, kunst en design komen samen bij ArtDeli, een nieuw café en expositieruimte aan het Rokin in Amsterdam. Je drinkt en eet onder het genot van wisselende kunstexposities, beginnend bij koffie en eindigend met cocktails. Het creatieve menu wisselt per expositie, zodat je telkens iets nieuws proeft.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 Hummus Bistro D&A

Bij Hummus Bistro D&A in de Jordaan bevind je je in het walhalla van de hummus. In combinatie met een vers pitabroodje en een lekker glaasje wijn kom je helemaal tot rust in de knusse zaak met een vintage uitstraling.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Hangar

Hangar is een nieuwe foodspot in Amsterdam-Noord waar tropisch en industrieel samenkomen. In november opende deze nieuwe zaak, met voormalig GTST-acteur Tim Immers als trotse eigenaar, haar deuren. Binnen zorgt de fijne mix van vintage items voor een warm en sfeervol geheel. De kleine maar fijne kaart wisselt per seizoen.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

 Lionel Gallery

Houd je van moderne kunst, dan moet je naar Lionel Gallery. De galerie met wel drie verdiepingen ligt centraal in Amsterdam: aan de Nieuwe Spiegelstraat, tussen de Keizersgracht en Prinsengracht. In deze galerie vinden regelmatig inspirerende exposities plaats van moderne, hedendaagse kunstenaars; een echte aanrader.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres