terug-naar-amsterdam

Restaurant C

Op temperatuur

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Fabulouscity – Asia Paruch

“Pas in restaurant C ontdekte ik dat een product compleet van smaak en textuur kan veranderen bij bereiding op verschillende temperaturen.”

Ik stond er nooit zo bij stil dat een product compleet van smaak en textuur kan veranderen bij bereiding op verschillende temperaturen. Pas in restaurant C ontdekte ik hoe belangrijk temperatuur voor een gerecht is. De kaart is opgedeeld in verschillende temperatuurzones. Je kunt kiezen uit rauwe gerechten, die onder 20 graden vallen, zacht gegaarde gerechten onder 80 graden, gekookte en gestoomde maaltjes onder 100 graden en 200 graden voor producten van de grill en tempura. C is een ideale plek voor een diner met collega’s of met vrienden. Ze serveren kleine gerechtjes, perfect om te delen. Een van mijn favorieten: zalm teriyaki, bereid op 40 graden. Het contrast dat je in het eten proeft, zie je ook terug in het interieur. Hard naast zacht, rauw naast comfortabel. Er zijn verschillende soorten zitplekken. Van een comfy ronde bank tot houten tafeltjes en plekken aan de bar rondom de centrale open keuken, waar je alle culinaire actie van dichtbij kunt volgen. Ook in de cocktails zit de ‘C’ verwerkt, een cocktail met frambozen bijvoorbeeld. Tjokvol vitamine C (knipoog).

Meer tips in Amsterdam

 OU. Boutique By Val + Rose

Wie gaat winkelen in De 9 Straatjes, wil OU. Boutique By Val + Rose niet missen. In deze nieuwe store in de Reestraat vind je kleding, schoenen en modeaccessoires, maar ook interieuritems en boeken. Extra leuk: in OU. huist ook de Street City Spa, waar je een fijne manicure kunt nemen of je wenkbrauwen laat doen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

 Sense

Waar neem je beter tijd voor jezelf dan bij Sense Beauty & Lifestyle Store de enige walk-inspa in Amsterdam. Hier genieten zowel mannen als vrouwen van een kort of lang verwenmoment met een facial of bijvoorbeeld een mani- of pedicure. Tijdens het shoppen loop je zó even binnen om een uurtje heerlijk te ontspannen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

 The Pelican Studio

High-end fashion ontmoet streetstyle in The Pelican Studio. In deze pop-upstore haal je je daily signature outfit maar ook een stijvolle look voor een avondje uit. Mix & match merken als Samsøe & Samsøe, Harmony en Maison Kitsuné. Het mooie interieur is geïnspireerd op Miami in de 80’s.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

actie-bol

 ArtDeli

Eten, wijn, kunst en design komen samen bij ArtDeli, een nieuw café en expositieruimte aan het Rokin in Amsterdam. Je drinkt en eet onder het genot van wisselende kunstexposities, beginnend bij koffie en eindigend met cocktails. Het creatieve menu wisselt per expositie, zodat je telkens iets nieuws proeft.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres