terug-naar-amsterdam

Sense Beauty & Lifestyle Store

Beautybehandelingen zonder afspraak

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Fabulouscity – Asia Paruch

“Er gaat niets boven een relaxmomentje voor jezelf. Mobiel uit, oogjes dicht en puur genieten van een massage of facial.”

Ik stap hier meestal binnen voor een essential facial, een heerlijk tussendoortje voor je huid. Na een lekkere dag struinen in de stad ben ik altijd blij dat deze spa nog open is tot na sluitingstijd van de winkels (Sense is zelfs geopend tot 22.00 uur). Dus na een dag shoppen kom ik graag bij Sense om even helemaal ‘zen’ te worden. Het is fijn dat je hier gewoon terechtkunt zonder afspraak en bovendien keuze hebt uit vele beautybehandelingen. Het interieur ziet er verzorgd uit, met aardse tinten, en is gedecoreerd met hippe vogelkooitjes als lampenhangers. Dit is trouwens ook een ideale spot voor een vriendinnendag. Het personeel is vriendelijk en deskundig, ze weten echt waar ze het over hebben. Er gaat niets boven een relaxmomentje voor jezelf. Mobiel uit, oogjes dicht en puur genieten van een verkwikkende schoudermassage van 30 minuutjes, een facial of de vermoeide voeten een oppepper geven met een van de pedicures – en daarna weer lekker de stad in natuurlijk.

Meer tips in Amsterdam

 The Pelican Studio

High-end fashion ontmoet streetstyle in The Pelican Studio. In deze pop-upstore haal je je daily signature outfit maar ook een stijvolle look voor een avondje uit. Mix & match merken als Samsøe & Samsøe, Harmony en Maison Kitsuné. Het mooie interieur is geïnspireerd op Miami in de 80’s.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

actie-bol

 ArtDeli

Eten, wijn, kunst en design komen samen bij ArtDeli, een nieuw café en expositieruimte aan het Rokin in Amsterdam. Je drinkt en eet onder het genot van wisselende kunstexposities, beginnend bij koffie en eindigend met cocktails. Het creatieve menu wisselt per expositie, zodat je telkens iets nieuws proeft.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 Hummus Bistro D&A

Bij Hummus Bistro D&A in de Jordaan bevind je je in het walhalla van de hummus. In combinatie met een vers pitabroodje en een lekker glaasje wijn kom je helemaal tot rust in de knusse zaak met een vintage uitstraling.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Hangar

Hangar is een nieuwe foodspot in Amsterdam-Noord waar tropisch en industrieel samenkomen. In november opende deze nieuwe zaak, met voormalig GTST-acteur Tim Immers als trotse eigenaar, haar deuren. Binnen zorgt de fijne mix van vintage items voor een warm en sfeervol geheel. De kleine maar fijne kaart wisselt per seizoen.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres