terug-naar-den-haag

Collectiv.

Perfecte mix

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“Als cadeautje vind ik de broodplankjes met grappige teksten van Gekkiggeit fantastisch.”

Ik houd van winkels die dingen ‘anders’ aanpakken en Collectiv. is daar een goed voorbeeld van. Met twintig lokale designers huren ze een groot pand aan de Prinsenstraat, waarin ze een mix tussen een conceptstore en een warenhuis vol gave items hebben gevestigd. Een leuk én slim concept, waarbij je tijdens het winkelen ook nog eens kunt bijkomen met een kop koffie. Ik vind de broodplankjes van Gekkiggeit fantastisch als cadeautje, bijvoorbeeld met de tekst: ‘Als je ontbijt op bed wilt, moet je maar in de keuken slapen’. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje of iets leuks voor jezelf wilt kopen, met lege handen ga je hier de deur niet uit.

Meer tips in Den Haag

 De Pier

Den Haag is de mooiste stad achter de duinen, maar het strand van Scheveningen mag daarbij niet worden vergeten. Vanaf de onlangs gerenoveerde Pier – tjokvol hippe foodstands – heb je een prachtig, rustgevend uitzicht.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Namasté Café

Aan het mooie Prins Hendrikplein vind je Namasté Café, een oase van rust op de grens van het centrum. Je geniet hier van chai, yogalessen, ontspannende massages en inspirerende workshops en lezingen. De ideale plek om op te laden!

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

actie-wauw

 Wauw

Het Zeeheldenkwartier is hip, gevuld met kleine en ondernemende bedrijfjes, winkels en restaurants. Wauw is typisch zo’n winkeltje in deze wijk dat je echt niet wilt missen. De naam Wauw, die staat voor ‘Wild And Unique Warehouse’, omschrijft precies waar deze zaak voor staat: verrassende vintage en handgemaakte items.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 De Boterwaag

In een statig, karakteristiek pand uit de zeventiende eeuw vind je de populaire Boterwaag. In deze hotspot op de gezellige Grote Markt geniet je van een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of diner. Voor een borrel is de Boterwaag overigens ook the place to be.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Naar-alle-tips-denhaag2

naar-alle-aanbiedingen2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres