De Boterwaag

Een begrip in de stad

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“De uitstraling is indrukwekkend; door de bakstenen muren en het hoge plafond ga je even terug in de tijd.”

Een van mijn all-time favourites is De Boterwaag op de Grote Markt. Ontbijten met een tijdschrift, lekker lunchen, uitgebreid borrelen, goed dineren; het kan hier allemaal. De uitstraling is indrukwekkend, want je waant je door de bakstenen muren en het hoge plafond in het verleden. De kaart is daarentegen allesbehalve ouderwets: ik ben groot fan van de taarten die ze in de vitrine verleidelijk presenteren. Je kunt kiezen uit huisgemaakte witte chocoladetaart, appeltaart, chocoladetaart en hazelnootschuimgebak van de Haagse banketbakkerij Maison Kelder. Lekker met versemuntthee of cappuccino.

zwarte-balk

Bestel bij De Boterwaag koffie of thee met heerlijke huisgemaakte taart voor slechts € 5,-

 Bekijk alle aanbiedingen in Den Haag, waaronder de Meereiskaart

Meer tips in Den Haag

 Museum voor Communicatie

Op loopafstand van het bekende Panorama Mesdag vind je het Museum voor Communicatie, ook wel Muscom genoemd. Dit moderne museum vertelt je alles over communicatie door de jaren heen. Van het eerste telefoongesprek in Nederland tot en met 3D-printen.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meermanno-actie

 Museum Meermanno

Op slechts vijf minuten lopen van Den Haag CS vind je Museum Meermanno – Huis van het boek. Een verborgen pareltje midden in de stad! Dit museum leert je alles over de geschiedenis van het boek. Geniet van een enorme verzameling oude boeken, zoals atlassen en bijbels, maar ook stripboeken en tijdschriften.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Meer Naar deze aanbieding

 Walter Benedict

Op loopafstand van Den Haag Centraal ligt winkelstraat de Denneweg. Tot voor kort redelijk chic en ietwat oubollig, maar tegenwoordig steeds jonger en hipper. Een zaak die bijdraagt aan de verjonging is Café Bistro Walter Benedict. Een trendy zaak, met een menukaart om je vingers bij af te likken.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

 Collectiv.

Waarom in je eentje een winkelruimte huren als je je krachten ook kunt bundelen met andere ondernemers? Dat dachten de twintig lokale designers van Collectiv. ook toen zij hun gezamenlijke conceptstore openden. Iedere dag staat een aantal designers voor je klaar om je te helpen kiezen uit het grote aanbod leuke producten.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Naar-alle-tips-denhaag2

naar-alle-aanbiedingen2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres