terug-naar-den-haag

Museum voor Communicatie

Educatief vermaak voor jong en oud

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“Wil je lachen, dan mag je de top tien van slechtste openingszinnen in de tentoonstelling Love Is What You Want niet missen.”

Toen ik dit museum twintig jaar geleden als klein meisje voor het eerst bezocht, heette het nog het PTT Museum. Na al die jaren kom ik er nog steeds graag. De vaste tentoonstelling STAR/RING is een van mijn favoriete onderdelen. Deze expositie brengt de rol van telefoons in bekende filmscènes in beeld: heel herkenbaar en leuk! Ook een aanrader: de tijdelijke tentoonstelling Love Is What You Want, waarin de meest bijzondere liefdes- en ontmoetingsverhalen van mensen uit binnen- en buitenland zijn verzameld. Wil je lachen, dan mag je de top tien van slechtste openingszinnen niet missen. De tentoonstelling is nog tot 28 februari te zien. Na een bezoekje aan het museum lunch ik graag in het museumtuintje tussen de oude KPN-telefooncellen.

Meer tips in Den Haag

Meermanno-actie

 Museum Meermanno

Op slechts vijf minuten lopen van Den Haag CS vind je Museum Meermanno – Huis van het boek. Een verborgen pareltje midden in de stad! Dit museum leert je alles over de geschiedenis van het boek. Geniet van een enorme verzameling oude boeken, zoals atlassen en bijbels, maar ook stripboeken en tijdschriften.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Meer Naar deze aanbieding

 Walter Benedict

Op loopafstand van Den Haag Centraal ligt winkelstraat de Denneweg. Tot voor kort redelijk chic en ietwat oubollig, maar tegenwoordig steeds jonger en hipper. Een zaak die bijdraagt aan de verjonging is Café Bistro Walter Benedict. Een trendy zaak, met een menukaart om je vingers bij af te likken.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

 Collectiv.

Waarom in je eentje een winkelruimte huren als je je krachten ook kunt bundelen met andere ondernemers? Dat dachten de twintig lokale designers van Collectiv. ook toen zij hun gezamenlijke conceptstore openden. Iedere dag staat een aantal designers voor je klaar om je te helpen kiezen uit het grote aanbod leuke producten.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

 De Pier

Den Haag is de mooiste stad achter de duinen, maar het strand van Scheveningen mag daarbij niet worden vergeten. Vanaf de onlangs gerenoveerde Pier – tjokvol hippe foodstands – heb je een prachtig, rustgevend uitzicht.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Naar-alle-tips-denhaag2

naar-alle-aanbiedingen2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres