terug-naar-den-haag

Namasté Café

Tijd voor een opkikker

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“Mijn favoriete massage is de Opkikker: in tien minuutjes worden je nek, rug, hoofd en schouders gemasseerd.”

Als ik een drukke week heb gehad, ga ik graag op zaterdagochtend naar Namasté Café om te onthaasten. Ze geven hier speciale massages, van voet tot chakra. Mijn favoriet is de Opkikker, waarvoor je spontaan kunt binnenlopen: in tien minuutjes worden je nek, rug, hoofd en schouders gemasseerd. Perfect voor mij, omdat ik de hele week aan een bureau werk. Opgefrist maak ik mijn ontspannen ochtend af met een van hun lekkere brownies (vegan, gluten-, suiker- én lactosevrij). Geheel in stijl verkopen ze in het winkeltje Indiase items, zoals kleurrijke kleding, tassen en sjaals. Met de opbrengst worden vrouwen in India geholpen met een opleiding, de scholing van hun kinderen of een baan. Dat is nog eens fijn shoppen.

Meer tips in Den Haag

actie-wauw

 Wauw

Het Zeeheldenkwartier is hip, gevuld met kleine en ondernemende bedrijfjes, winkels en restaurants. Wauw is typisch zo’n winkeltje in deze wijk dat je echt niet wilt missen. De naam Wauw, die staat voor ‘Wild And Unique Warehouse’, omschrijft precies waar deze zaak voor staat: verrassende vintage en handgemaakte items.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 De Boterwaag

In een statig, karakteristiek pand uit de zeventiende eeuw vind je de populaire Boterwaag. In deze hotspot op de gezellige Grote Markt geniet je van een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of diner. Voor een borrel is de Boterwaag overigens ook the place to be.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 Museum voor Communicatie

Op loopafstand van het bekende Panorama Mesdag vind je het Museum voor Communicatie, ook wel Muscom genoemd. Dit moderne museum vertelt je alles over communicatie door de jaren heen. Van het eerste telefoongesprek in Nederland tot en met 3D-printen.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meermanno-actie

 Museum Meermanno

Op slechts vijf minuten lopen van Den Haag CS vind je Museum Meermanno – Huis van het boek. Een verborgen pareltje midden in de stad! Dit museum leert je alles over de geschiedenis van het boek. Geniet van een enorme verzameling oude boeken, zoals atlassen en bijbels, maar ook stripboeken en tijdschriften.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Meer Naar deze aanbieding

Naar-alle-tips-denhaag2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres