terug-naar-den-haag

Walter Benedict

Steak tartare & gin-tonics

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“Walters gin-tonics mag je niet missen; op de kaart staan maar liefst negen verschillende combinaties!”

De Denneweg was een straat waar ik eigenlijk zelden kwam. Het publiek was redelijk ‘op stand’ en met een overload aan dure antiekzaken had ik er niet zo veel te zoeken. De laatste jaren is er een ommezwaai gaande, want de leuke zaakjes en restaurants schieten er als paddenstoelen uit de grond. Mijn favoriet is Walter Benedict, een café-bistro met een kaart waaruit het lastig kiezen is. Meestal ga ik voor hun perfect gekruide steak tartare, compleet met rauw eitje, vers brood en lekkere frietjes. Ook Walters gin-tonics mag je niet missen; op de kaart staan maar liefst negen verschillende combinaties. Ik tip de Monkey 47 & Fentimans, met rood fruit, citrus, pepergarnering, peperkorreltjes en sinaasappel. Proost!

Meer tips in Den Haag

 Collectiv.

Waarom in je eentje een winkelruimte huren als je je krachten ook kunt bundelen met andere ondernemers? Dat dachten de twintig lokale designers van Collectiv. ook toen zij hun gezamenlijke conceptstore openden. Iedere dag staat een aantal designers voor je klaar om je te helpen kiezen uit het grote aanbod leuke producten.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

 De Pier

Den Haag is de mooiste stad achter de duinen, maar het strand van Scheveningen mag daarbij niet worden vergeten. Vanaf de onlangs gerenoveerde Pier – tjokvol hippe foodstands – heb je een prachtig, rustgevend uitzicht.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Namasté Café

Aan het mooie Prins Hendrikplein vind je Namasté Café, een oase van rust op de grens van het centrum. Je geniet hier van chai, yogalessen, ontspannende massages en inspirerende workshops en lezingen. De ideale plek om op te laden!

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

actie-wauw

 Wauw

Het Zeeheldenkwartier is hip, gevuld met kleine en ondernemende bedrijfjes, winkels en restaurants. Wauw is typisch zo’n winkeltje in deze wijk dat je echt niet wilt missen. De naam Wauw, die staat voor ‘Wild And Unique Warehouse’, omschrijft precies waar deze zaak voor staat: verrassende vintage en handgemaakte items.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Naar-alle-tips-denhaag2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres