terug-naar-den-haag

actie-wauw

Wauw

Voor vintagelovers

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“Ik heb mijn zinnen gezet op een van de schoolplaten voor thuis aan de muur.”

Voor unieke tweedehands meubels en interieur-items mag je me ’s nachts wakker maken. En laat Wauw daar nu juist in grossieren: elke hoek van de prachtige winkel is gevuld met vintage, handgemaakte en tweedehands items voor in huis. De hippe zus van Villa Kakelbont anno 2016. Werkelijk alles wat je ziet is te koop, zoals de formicatafeltjes waarop alles is uitgestald en de mooie apothekersvitrinekasten. Eigenaresse Eva verkoopt ook planten, servies, schelpen, kaarsen, opgezette dieren, kussens, mooie kaarten en andere hebbedingen. Ik heb mijn zinnen gezet op een van haar antieke schoolplaten voor thuis aan de muur. Probleem: ik kan onmogelijk kiezen, ze zijn allemaal zo mooi.

zwarte-balk

Bij Wauw ontvang je 10% korting op de gehele collectie + gratis Wauw-tas.

 Bekijk alle aanbiedingen in Den Haag, waaronder de Meereiskaart

Meer tips in Den Haag

 De Boterwaag

In een statig, karakteristiek pand uit de zeventiende eeuw vind je de populaire Boterwaag. In deze hotspot op de gezellige Grote Markt geniet je van een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of diner. Voor een borrel is de Boterwaag overigens ook the place to be.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 Museum voor Communicatie

Op loopafstand van het bekende Panorama Mesdag vind je het Museum voor Communicatie, ook wel Muscom genoemd. Dit moderne museum vertelt je alles over communicatie door de jaren heen. Van het eerste telefoongesprek in Nederland tot en met 3D-printen.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meermanno-actie

 Museum Meermanno

Op slechts vijf minuten lopen van Den Haag CS vind je Museum Meermanno – Huis van het boek. Een verborgen pareltje midden in de stad! Dit museum leert je alles over de geschiedenis van het boek. Geniet van een enorme verzameling oude boeken, zoals atlassen en bijbels, maar ook stripboeken en tijdschriften.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Meer Naar deze aanbieding

 Walter Benedict

Op loopafstand van Den Haag Centraal ligt winkelstraat de Denneweg. Tot voor kort redelijk chic en ietwat oubollig, maar tegenwoordig steeds jonger en hipper. Een zaak die bijdraagt aan de verjonging is Café Bistro Walter Benedict. Een trendy zaak, met een menukaart om je vingers bij af te likken.

@DenHaagtogo Lees Bekijk de video

Naar-alle-tips-denhaag2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres