Galerie Inez

Gedurfde kunst

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Eyespired – Thijs van der Hoorn

“Op de tafel liggen vele boeken die ik maar al te graag zou willen toevoegen aan mijn eigen boekencollectie.”

Na binnenkomst gaat mijn aandacht al snel uit naar de 130 jaar oude deur die dienst doet als tafel. Op de tafel liggen meer dan genoeg boeken die ik maar al te graag zou willen toevoegen aan mijn eigen boekencollectie. Het maakt een bezoek aan deze galerie heel laagdrempelig. Tot de highlights van de galerie behoren de werken van de Italiaanse kunstenaars Giovanni Fava, Sebastiano Sessa en Domenico Cordí. De galeriehouderster werd vorig jaar tijdens de TEFAF geattendeerd op dit drietal en selecteerde als een verzamelaar hun kunstwerken. Ze verklapt dat ze bijna een traantje zal moeten wegpinken als de werken verkocht worden en de galerie dus moeten verlaten. Goed om te weten! Galerie Inez is open van donderdag t/m zaterdag van 12.00-17.00. Op de overige dagen opent de galerie haar deuren op afspraak.

Meer tips in Maastricht

Tapijn

Midden in het stadspark van Maastricht, in de voormalige militaire kazerne, vind je Brasserie Tapijn. Ze zijn pas sinds 2015 open en nu al genomineerd voor een landelijke Hospitality en Style Award. Dán doe je het goed!

Lees Lees het verhaal

Stylesuite

Stylesuite is een aantrekkelijke spot in het hippe Wyck. Bij deze multibrand-conceptstore in de Rechtstraat shop je meer dan alleen kleding, ook voor gadgets, parfums en cosmetica kun je er terecht. Wyck is hip en dat zie je aan de vele leuke en mooie winkels en de gezellige horeca.

Lees Lees het verhaal

actie-bol-smoothie

The Salad Bar

Deze saladebar is een beetje weggestopt achter de markt, maar is het leukste gezonde tentje van Maastricht. Het aanbod is fris en licht, zoals de naam al doet vermoeden. De kratten van vers fruit en groente nodigen uit om gelijk aan te vallen.

Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

KOFFIE bij Joost en Maartje

In het Jekerkwartier, in hetzelfde pand als conceptstore Le Marais Deux, kun je bij Joost en Maartje de lekkerste koffie drinken. Joost en Maartje zijn een jong stel met een grote passie voor koffie. Vanaf acht uur ’s ochtends staan ze voor je klaar.

Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres