KOFFIE bij Joost en Maartje

De lekkerste in de stad

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Mosanne Monod de Froideville – eigenaresse Guest Republic & insider Maastricht

“Favoriet is de huisgemaakte granola met yoghurt, geserveerd in een jampotje.”

KOFFIE is een nieuwe hotspot in Maastricht. Al vanaf acht uur ’s ochtends is het een komen en gaan van studenten en locals bij Joost en Maartje; ze maken namelijk de lekkerste koffie in de stad. Maar Joost en Maartje doen nog veel meer. Zo maken ze hun broodjes, soepen en overheerlijke baksels allemaal zelf. ’s Ochtends vroeg stapt Maartje al op haar bakfiets om taarten en koekjes langs te brengen. Mijn persoonlijke favoriet in de ochtend is de huisgemaakte granola met yoghurt, geserveerd in een jampotje. Leuk aan KOFFIE is dat alles wat je ziet te koop is: van de handgemaakte krukjes en tafels waar je koffie aan drinkt tot de emaillen pannensetjes die her en der staan.

Meer tips in Maastricht

De Brandweerkantine

De voormalige brandweerkazerne van Maastricht is herontwikkeld tot een broedplaats voor creatieve ondernemers. Op de begane grond vind je de Brandweerkantine, een gezellige en inspirerende horecalocatie.

Lees Bekijk de video

Stijl Wyck

Het beste op het gebied van Scandinavische en Nederlandse mode vind je bij Stijl. Inmiddels heeft Stijl al drie winkels: Stijl Maastricht en Stijl Wyck voor dames, en Stijl Men & Fine Living voor heren, interieur en design. Een absolute must-go.

Lees Lees het verhaal

 Marres

In het historische huis van Marres vind je behalve wisselende kunsttentoonstellingen een grote, schitterende stadstuin en een trendy restaurant. Tijdens de derde editie van de jaarlijkse tentoonstelling Marres Currents spot je er werk van pas afgestudeerde kunstenaars van academies in Zuid-Nederland, België en Duitsland.

@Eyespired Lees Lees het verhaal

Galerie Inez

In een mooi, historisch pand zit sinds een jaar Galerie Inez, met werk van verschillende jonge én gevestigde internationale kunstenaars, designers en fotografen. Laat je inspireren door hedendaagse, gedurfde en nieuwe kunst van veelal onontdekte up-and-comers.

@Eyespired Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres