Stijl Wyck

In Scandinavische stijl

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Mosanne Monod de Froideville – eigenaresse Guest Republic & insider Maastricht

“Hier voel ik me als een klein meisje in een snoepwinkel, niet wetende waar ik moet beginnen.”

Als liefhebber van Scandinavische mode voel ik me bij Stijl alsof ik in een snoepwinkel ben, niet wetende waar ik moet beginnen. Alles wat ik zie, vind ik mooi; de kleding, de boeken, de sieraden, de verzorgingsproducten, de tassen, de schoenen. Denk: minimalistisch chic met een perfecte pasvorm, eigenzinnig en Scandinavisch ‘no-nonsensecool’. In navolging van Stijl Maastricht en Stijl Wyck openden eigenaren Chantal en Toine eind vorig jaar Stijl Men, met in hetzelfde pand Fine Living, een showroom annex woonwinkel met uitsluitend Scandinavische woonlabels. Chantal en Toine verstaan als geen ander de kunst om je je direct thuis te laten voelen in hun winkels.

Meer tips in Maastricht

 Marres

In het historische huis van Marres vind je behalve wisselende kunsttentoonstellingen een grote, schitterende stadstuin en een trendy restaurant. Tijdens de derde editie van de jaarlijkse tentoonstelling Marres Currents spot je er werk van pas afgestudeerde kunstenaars van academies in Zuid-Nederland, België en Duitsland.

@Eyespired Lees Lees het verhaal

Galerie Inez

In een mooi, historisch pand zit sinds een jaar Galerie Inez, met werk van verschillende jonge én gevestigde internationale kunstenaars, designers en fotografen. Laat je inspireren door hedendaagse, gedurfde en nieuwe kunst van veelal onontdekte up-and-comers.

@Eyespired Lees Bekijk de video

Tapijn

Midden in het stadspark van Maastricht, in de voormalige militaire kazerne, vind je Brasserie Tapijn. Ze zijn pas sinds 2015 open en nu al genomineerd voor een landelijke Hospitality en Style Award. Dán doe je het goed!

Lees Lees het verhaal

Stylesuite

Stylesuite is een aantrekkelijke spot in het hippe Wyck. Bij deze multibrand-conceptstore in de Rechtstraat shop je meer dan alleen kleding, ook voor gadgets, parfums en cosmetica kun je er terecht. Wyck is hip en dat zie je aan de vele leuke en mooie winkels en de gezellige horeca.

Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres