Tapijn

Eten in de kazerne

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Mosanne Monod de Froideville – eigenaresse Guest Republic & insider Maastricht

“Veel elementen van de oude kazerne komen op een leuke manier terug in het interieur en de aankleding.”

Vanuit het gezellige, sfeervolle Jekerkwartier loop je zo het stadspark in, waar je Brasserie Tapijn vindt. Een oude kazerne die is omgetoverd tot een brasserie. Of je hier in de zomer of winter, overdag of in de avond naartoe gaat, deze locatie is uniek. Veel elementen van de oude kazerne komen op een leuke manier terug in het interieur en de aankleding. Zelfs op de kaart hebben ze namen bedacht die verwijzen naar de historie van het pand: van Colonel’s Catch en Smokey Churchill Burger tot Bom Bisque. Alle gerechten op de kaart zijn gemaakt met verse ingrediënten en eerlijke producten. Ik kom graag met mijn twee kinderen bij Brasserie Tapijn, omdat je hier als ouder kunt genieten van een lekker drankje en hapje, terwijl je kinderen zich binnen of buiten vermaken. Elk kwartaal vindt de Tapijnkazerne SUPERMARKET plaats in het stadspark, dé lifestylemarkt van Maastricht. Normaal gesproken vinden de markten altijd op een zondag plaats, maar de eerstvolgende vormt daarop een uitzondering: maandag 28 maart 2016.

Meer tips in Maastricht

Stylesuite

Stylesuite is een aantrekkelijke spot in het hippe Wyck. Bij deze multibrand-conceptstore in de Rechtstraat shop je meer dan alleen kleding, ook voor gadgets, parfums en cosmetica kun je er terecht. Wyck is hip en dat zie je aan de vele leuke en mooie winkels en de gezellige horeca.

Lees Lees het verhaal

actie-bol-smoothie

The Salad Bar

Deze saladebar is een beetje weggestopt achter de markt, maar is het leukste gezonde tentje van Maastricht. Het aanbod is fris en licht, zoals de naam al doet vermoeden. De kratten van vers fruit en groente nodigen uit om gelijk aan te vallen.

Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

KOFFIE bij Joost en Maartje

In het Jekerkwartier, in hetzelfde pand als conceptstore Le Marais Deux, kun je bij Joost en Maartje de lekkerste koffie drinken. Joost en Maartje zijn een jong stel met een grote passie voor koffie. Vanaf acht uur ’s ochtends staan ze voor je klaar.

Lees Lees het verhaal

De Brandweerkantine

De voormalige brandweerkazerne van Maastricht is herontwikkeld tot een broedplaats voor creatieve ondernemers. Op de begane grond vind je de Brandweerkantine, een gezellige en inspirerende horecalocatie.

Lees Bekijk de video

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres