The Salad Bar

Niet alleen voor konijnen

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Mosanne Monod de Froideville – eigenaresse Guest Republic & insider Maastricht

“Alles op de kaart is gezond en lekker. De falafel bijvoorbeeld, die volgens geheim familierecept wordt gemaakt.”

De jonge eigenaar Abdelmonïm runt zijn saladebar met veel passie; dat zie je en dat proef je. Alles op de kaart is gezond én lekker. Je kunt je salade zelf samenstellen, maar ook kiezen voor een van de opties op de menukaart. Daarnaast zijn er wraps, sapjes, shakes, yoghurtjes en sandwiches. Allemaal vers en home-made. Aanrader is de falafel die volgens geheim familierecept wordt gemaakt. Ik geniet wekelijks van The Salad Bar, als tussendoortje, voor lunch of avondeten. Of alledrie!

zwarte-balk

Krijg een gratis Veni-Vidi-Verde-smoothie bij een maaltijdsalade van The Salad Bar.

 Bekijk alle aanbiedingen in Maastricht

Meer tips in Maastricht

KOFFIE bij Joost en Maartje

In het Jekerkwartier, in hetzelfde pand als conceptstore Le Marais Deux, kun je bij Joost en Maartje de lekkerste koffie drinken. Joost en Maartje zijn een jong stel met een grote passie voor koffie. Vanaf acht uur ’s ochtends staan ze voor je klaar.

Lees Lees het verhaal

De Brandweerkantine

De voormalige brandweerkazerne van Maastricht is herontwikkeld tot een broedplaats voor creatieve ondernemers. Op de begane grond vind je de Brandweerkantine, een gezellige en inspirerende horecalocatie.

Lees Bekijk de video

Stijl Wyck

Het beste op het gebied van Scandinavische en Nederlandse mode vind je bij Stijl. Inmiddels heeft Stijl al drie winkels: Stijl Maastricht en Stijl Wyck voor dames, en Stijl Men & Fine Living voor heren, interieur en design. Een absolute must-go.

Lees Lees het verhaal

 Marres

In het historische huis van Marres vind je behalve wisselende kunsttentoonstellingen een grote, schitterende stadstuin en een trendy restaurant. Tijdens de derde editie van de jaarlijkse tentoonstelling Marres Currents spot je er werk van pas afgestudeerde kunstenaars van academies in Zuid-Nederland, België en Duitsland.

@Eyespired Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres