Lionel Gallery

Kunst van nu

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Fabulouscity – Asia Paruch

“Wauw! Ik was diep onder de indruk van de bijzondere stukken die normaal gesproken alleen bij verzamelaars thuis hangen.”

Afgelopen zomer stond ik hier voor het eerst om de kunstwerken te bekijken van mijn favoriete streetart-kunstenaar Banksy. De expositie Keep it Real toonde meer dan tien originelen en de complete verzameling prints die Banksy gemaakt heeft. Wauw! Ik was diep onder de indruk van de unieke stukken die normaal gesproken alleen bij verzamelaars thuis hangen en nergens anders te zien zijn. De Londense kunstenaar staat bekend om zijn vaak politiek gekleurde, humoristische kunstwerken, waarin hij graffiti combineert met zijn eigen sjabloontechniek. Deze bijzondere expo is inmiddels voorbij, maar je treft bij Lionel Gallery nog altijd vele werken van Banksy en andere moderne en hedendaagse, bekende artiesten als Warhol, Picasso, Miró en Dalí. De galerie is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Meer tips in Amsterdam

 Restaurant C

Restaurant C, het nieuwe concept van chef-kok Michiel van der Eerde – bekend van tijdelijke restaurants Baut en Bautzuid – mag niet ontbreken op het lijstje van foodhotspots. In het nieuwe, permanente restaurant op de Wibautstraat draait alles om graden Celsius. Hiermee is Amsterdam een dynamische, culinaire belevenis rijker.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

 OU. Boutique By Val + Rose

Wie gaat winkelen in De 9 Straatjes, wil OU. Boutique By Val + Rose niet missen. In deze nieuwe store in de Reestraat vind je kleding, schoenen en modeaccessoires, maar ook interieuritems en boeken. Extra leuk: in OU. huist ook de Street City Spa, waar je een fijne manicure kunt nemen of je wenkbrauwen laat doen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

 Sense

Waar neem je beter tijd voor jezelf dan bij Sense Beauty & Lifestyle Store de enige walk-inspa in Amsterdam. Hier genieten zowel mannen als vrouwen van een kort of lang verwenmoment met een facial of bijvoorbeeld een mani- of pedicure. Tijdens het shoppen loop je zó even binnen om een uurtje heerlijk te ontspannen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

 The Pelican Studio

High-end fashion ontmoet streetstyle in The Pelican Studio. In deze pop-upstore haal je je daily signature outfit maar ook een stijvolle look voor een avondje uit. Mix & match merken als Samsøe & Samsøe, Harmony en Maison Kitsuné. Het mooie interieur is geïnspireerd op Miami in de 80’s.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres