Amsterdam

De hoofdstad verrast elke dag. Met nieuwe boetiekjes, creatieve en culturele spots, city spa’s en dynamische restaurantconcepten. Een kleine greep uit het aanbod.
SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

The place
to be

“Het is dé bruisende wereldstad met talloze, verborgen plekken… Tijd om op ontdekking te gaan en nieuwe ervaringen op te doen!”

@Fabulouscity – Asia Paruch

 Restaurant C
Op temperatuur

Restaurant C, het nieuwe concept van chef-kok Michiel van der Eerde – bekend van tijdelijke restaurants Baut en Bautzuid – mag niet ontbreken op het lijstje van foodhotspots. In het nieuwe, permanente restaurant op de Wibautstraat draait alles om graden Celsius. Hiermee is Amsterdam een dynamische, culinaire belevenis rijker.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

 OU. Boutique By Val + Rose
Winkelen en wellness

Wie gaat winkelen in De 9 Straatjes, wil OU. Boutique By Val + Rose niet missen. In deze nieuwe store in de Reestraat vind je kleding, schoenen en modeaccessoires, maar ook interieuritems en boeken. Extra leuk: in OU. huist ook de Street City Spa, waar je een fijne manicure kunt nemen of je wenkbrauwen laat doen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

 Sense
Beautybehandelingen zonder afspraak

Waar neem je beter tijd voor jezelf dan bij Sense Beauty & Lifestyle Store de enige walk-inspa in Amsterdam. Hier genieten zowel mannen als vrouwen van een kort of lang verwenmoment met een facial of bijvoorbeeld een mani- of pedicure. Tijdens het shoppen loop je zó even binnen om een uurtje heerlijk te ontspannen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

“Er gaat niets boven een relaxmomentje voor jezelf. Mobiel uit, oogjes dicht en puur genieten van een massage of facial.”

@Fabulouscity – Asia Paruch

 The Pelican Studio
Stijlvol pop-up shoppen

High-end fashion ontmoet streetstyle in The Pelican Studio. In deze pop-upstore haal je je daily signature outfit maar ook een stijvolle look voor een avondje uit. Mix & match merken als Samsøe & Samsøe, Harmony en Maison Kitsuné. Het mooie interieur is geïnspireerd op Miami in de 80’s.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

actie-bol

ArtDeli
Kunstzinnig eten

Eten, wijn, kunst en design komen samen bij ArtDeli, een nieuw café en expositieruimte aan het Rokin in Amsterdam. Je drinkt en eet onder het genot van wisselende kunstexposities, beginnend bij koffie en eindigend met cocktails. Het creatieve menu wisselt per expositie, zodat je telkens iets nieuws proeft.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

Hummus Bistro D&A
In alle soorten

Bij Hummus Bistro D&A in de Jordaan bevind je je in het walhalla van de hummus. In combinatie met een vers pitabroodje en een lekker glaasje wijn kom je helemaal tot rust in de knusse zaak met een vintage uitstraling.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Extra aanbiedingen in Amsterdam:

 

Reypenaer kaas- en wijnproeverij
Tweede persoon gratis bij de proeverij van zes kazen met wijn en port.
Meer Meer over deze aanbieding

Amsterdam Museum
Bezoek het Amsterdam Museum met 50% korting.
Meer Meer over deze aanbieding

Local Goods Store
Ontvang een mooie canvas tas bij je aankoop in de Local Goods Store.
Meer Meer over deze aanbieding

naar-alle-aanbiedingen

8 Hangar
Gezonde mix

Hangar is een nieuwe foodspot in Amsterdam-Noord waar tropisch en industrieel samenkomen. In november opende deze nieuwe zaak, met voormalig GTST-acteur Tim Immers als trotse eigenaar, haar deuren. Binnen zorgt de fijne mix van vintage items voor een warm en sfeervol geheel. De kleine maar fijne kaart wisselt per seizoen.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

Post & Win

 

Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Haarlem, Amsterdam of Maastricht? Deel je tips en ervaringen met de hashtag #nsfavourites op Facebook, Twitter of Instagram en win een driegangenmenu voor twee personen in een van de drie steden.

Brasserie FLO
Maastricht
Restaurant Enoteca
Amsterdam
Restaurant The LivingRoom
Den Haag
Wat zijn jouw #nsfavourites?
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres