terug-naar-amsterdam

OU. Boutique By Val + Rose

Winkelen en wellness op één adres

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @Fabulouscity – Asia Paruch

“Als ik hier ben raak ik niet uitgekeken op de leuke woonartikelen, zoals oosterse kleden van A Wanderlust Story.”

De winkel is opgericht door de eigenaressen van het platform 9StraatjesOnline, die vonden dat het leukste winkelgebied van Amsterdam nog een boetiek miste. OU. verkoopt verschillende kledingmerken voor dames en kids van casual tot chic. Maar niet alleen voor de mode is deze shop een bezoekje waard. Als ik hier ben raak ik niet uitgekeken op de leuke woonartikelen, zoals oosterse kleden van A Wanderlust Story, de Amsterdam City Treasure Map, fauteuils van Momiq, kookboeken, lampen van Spruitje, koffietafelboeken en papieren tassen van Moes & Griet. Houd ook de leuke shopping events in de gaten. En wil je je garderobe nog een update geven of met een outfit voor de dag komen die perfect bij je past? Dan kun je gebruikmaken van OU.’s personal stijladvies en shopping service. Na een intakegesprek krijg je eens per seizoen een pakket met kledingstukken toegestuurd die helemaal bij je passen.

Meer tips in Amsterdam

 Sense

Waar neem je beter tijd voor jezelf dan bij Sense Beauty & Lifestyle Store de enige walk-inspa in Amsterdam. Hier genieten zowel mannen als vrouwen van een kort of lang verwenmoment met een facial of bijvoorbeeld een mani- of pedicure. Tijdens het shoppen loop je zó even binnen om een uurtje heerlijk te ontspannen.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

 The Pelican Studio

High-end fashion ontmoet streetstyle in The Pelican Studio. In deze pop-upstore haal je je daily signature outfit maar ook een stijvolle look voor een avondje uit. Mix & match merken als Samsøe & Samsøe, Harmony en Maison Kitsuné. Het mooie interieur is geïnspireerd op Miami in de 80’s.

@Fabulouscity Lees Bekijk de video

actie-bol

 ArtDeli

Eten, wijn, kunst en design komen samen bij ArtDeli, een nieuw café en expositieruimte aan het Rokin in Amsterdam. Je drinkt en eet onder het genot van wisselende kunstexposities, beginnend bij koffie en eindigend met cocktails. Het creatieve menu wisselt per expositie, zodat je telkens iets nieuws proeft.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 Hummus Bistro D&A

Bij Hummus Bistro D&A in de Jordaan bevind je je in het walhalla van de hummus. In combinatie met een vers pitabroodje en een lekker glaasje wijn kom je helemaal tot rust in de knusse zaak met een vintage uitstraling.

@Fabulouscity Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres