terug-naar-den-haag

De Pier

Spiksplinternieuw

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

 @DenHaagtogo – Eline Broere

“Ik geniet hier van het uitzicht op zee met een sandwich pulled pork en een Haags biertje van Kompaan.”

Sinds de renovatie is De Pier een plek geworden waar foodies met een gerust hart kunnen eten. Er is zo veel lekkers te krijgen! Bij The Rough Kitchen eet ik graag een sandwich pulled pork. Eigenaren Jord (wereldkampioen barbecueën) en Marcus (jurylid van MasterChef Holland 2015) gebruiken voor hun gerechten alleen topvlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Ik drink daarbij het liefst een biertje, bijvoorbeeld van de Haagse brouwers Kompaan. Bang voor kou hoef je niet te zijn, want de onderste etage van De Pier is overdekt. Lekker eten en drinken met uitzicht op de kust… wat wil je nog meer?

Meer tips in Den Haag

Namasté Café

Aan het mooie Prins Hendrikplein vind je Namasté Café, een oase van rust op de grens van het centrum. Je geniet hier van chai, yogalessen, ontspannende massages en inspirerende workshops en lezingen. De ideale plek om op te laden!

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

actie-wauw

 Wauw

Het Zeeheldenkwartier is hip, gevuld met kleine en ondernemende bedrijfjes, winkels en restaurants. Wauw is typisch zo’n winkeltje in deze wijk dat je echt niet wilt missen. De naam Wauw, die staat voor ‘Wild And Unique Warehouse’, omschrijft precies waar deze zaak voor staat: verrassende vintage en handgemaakte items.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 De Boterwaag

In een statig, karakteristiek pand uit de zeventiende eeuw vind je de populaire Boterwaag. In deze hotspot op de gezellige Grote Markt geniet je van een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of diner. Voor een borrel is de Boterwaag overigens ook the place to be.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

 Museum voor Communicatie

Op loopafstand van het bekende Panorama Mesdag vind je het Museum voor Communicatie, ook wel Muscom genoemd. Dit moderne museum vertelt je alles over communicatie door de jaren heen. Van het eerste telefoongesprek in Nederland tot en met 3D-printen.

@DenHaagtogo Lees Lees het verhaal

Naar-alle-tips-denhaag2

naar-alle-aanbiedingen2

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres