Stylesuite

All in one place

 

SCROLL VOOR ONZE FAVOURITES

Mosanne Monod de Froideville – eigenaresse Guest Republic & insider Maastricht

“Zelf zeggen ze ‘The coolest brands, all in one place’, en daar ben ik het helemaal mee eens.”

Eigenaar Michael weet wat mode is. Hij opende Stylesuite jaren geleden in een groot pand in de bekende Stokstraat. Daar werd het een begrip, maar in 2014 verliet Michael het pand om opnieuw te beginnen in de hippe buurt Wyck. Hier heeft hij een gedurfde conceptstore neergezet met internationale uitstraling. ‘The coolest brands, all in one place’, zoals ze zelf zeggen en daar ben ik het helemaal mee eens. Bij Stylesuite koop je niet alleen fashion, maar ook cosmetica, luchtjes én lifestyle en vind je bekende en minder bekende merken, zoals The Kooples, Mercer A’dam, Kenzo en Joseph. Sinds de verhuizing is dit een winkel waar ik héél graag kom, het is alleen zo lastig om in deze winkel de verleiding te weerstaan om alles te kopen!

Meer tips in Maastricht

actie-bol-smoothie

The Salad Bar

Deze saladebar is een beetje weggestopt achter de markt, maar is het leukste gezonde tentje van Maastricht. Het aanbod is fris en licht, zoals de naam al doet vermoeden. De kratten van vers fruit en groente nodigen uit om gelijk aan te vallen.

Lees Lees het verhaal

Meer Naar deze aanbieding

KOFFIE bij Joost en Maartje

In het Jekerkwartier, in hetzelfde pand als conceptstore Le Marais Deux, kun je bij Joost en Maartje de lekkerste koffie drinken. Joost en Maartje zijn een jong stel met een grote passie voor koffie. Vanaf acht uur ’s ochtends staan ze voor je klaar.

Lees Lees het verhaal

De Brandweerkantine

De voormalige brandweerkazerne van Maastricht is herontwikkeld tot een broedplaats voor creatieve ondernemers. Op de begane grond vind je de Brandweerkantine, een gezellige en inspirerende horecalocatie.

Lees Bekijk de video

Stijl Wyck

Het beste op het gebied van Scandinavische en Nederlandse mode vind je bij Stijl. Inmiddels heeft Stijl al drie winkels: Stijl Maastricht en Stijl Wyck voor dames, en Stijl Men & Fine Living voor heren, interieur en design. Een absolute must-go.

Lees Lees het verhaal

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Mijn #nsfavourites
Coupon

E-mailadres